„AXOR“ naujienos 2015/2016

„AXOR One“ – viskas viename

Pirmą kartą „AXOR“ prekės ženklo gaminyje įdiegtas interaktyvusis valdymas, kuris vertintinas kaip intuicijos paskatintas šedevras. Dušo kabina su neįkyriu, dailiai proporcingu ,,Axor One“ valdymo skydeliu tampa pojūčių centru, o kartu diegiamų ateities technologijų erdve. ,,Su Edwardu Barberiu ir Jay Osgerby centrinį dušo valdymo elementą pavertėme žavia, visiškai mechaniška sąsaja, kuri tiek ištobulina prausimąsi, kad jis tampa švelnia ir tikslia procedūra“, – aiškina AXOR prekės ženklo vadovas Philippe‘as Grohe, ,,Hansgrohe“ įkūrėjo Hanso Grohe anūkas.

Naujas paprastumo lygis: vandens temperatūra duše nustatoma sukant diską, po juo esanti rankenėlė reguliuoja vandens srovės stiprumą, t. y. išleidžiamo vandens kiekį. Ekonomiškas režimas (,,EcoMode“) vandens sunaudojimą sumažina iki 50 %. Srovė paleidžiama ir sustabdoma liečiant plokšteles: simboliai nurodo dušo tipą. Integruota mechaninė sąsaja patogiai slepia termostatą ir netrukdo mėgautis raminančiu srovės poveikiu.

Instinktyvus ir minimalistinis produktas: Paprastas funkcijų valdymas tobulai suderintas su dizainu – ,,Axor One“ valdiklio kampai suapvalinti, lygaus paviršiaus. Spalvos galimos įvairios – nuo įprasto chromo iki ryškesnio žalvario; ,,Axor One“ pastebimas tiek, kiek to pageidaujama.

Axor_One2

Axor_One3

Axor_One7

AXOR One katalogas

„AXOR Citterio E” kolekcija – kokybė ir elegancija

„Axor Citterio E“ – nauja universali vonios kambario kolekcija, kurią sukūrė italų dizaineris ir architektas Antonio Citterio. Jis ieškojo pusiausvyros tarp modernaus ir klasikinio stilių. Tiksliau jis užsibrėžė tikslą atrasti ir išgryninti skirtingų stilistinių srovių – nuo art nouveau iki modernaus urbanizmo – prabangos sąvoką ir ją perteikti maišytuvų dizainu. Dizaineris išsikėlė užduotį su šia maišytuvų kolekcija pabrėžti esminius skirtingų stilių panašumus, o ne akcentuoti jų skirtumus. Dėl to naująją „Axor Citterio E“ galima laikyti bene universaliausia Antonio Citterio sukurta maišytuvų kolekcija, tinkama įvairios stilistikos vonios kambario interjeruose.

„Šioje kolekcijoje prabangą įkūnija ne tik išvaizda, bet ir kokybė, išskirtinis patogumas, lietimo malonumas“, – priduria pats dizaineris. Todėl visi 37 kolekcijos maišytuvų modeliai pasižymi itin paprastu, aiškiu ir patogiu vandens srovės ir temperatūros reguliavimu.

Axor_Citterio_E1

Axor_Citterio_E_gold

Axor_Citterio_E8

Axor_Citterio_E9

Axor_Citterio_E10

AXOR Citterio E katalogas

„AXOR Universal „aksesuarai, sukurti Antonio Citterio

Universalumą galima laikyti ir pagrindiniu naujųjų „Axor Universal“ vonios kambario aksesuarų bruožu. Kolekciją sukūrė Antonio Citterio. Aksesuarus sudaro rankenėlės, kabliukai, lentynėlės; juos galima pasirinkti pagal individualius poreikius, nuolat papildyti ir atnaujinti arba iškart įgyvendinti kompleksinį vonios kambario sprendimą.

Pats dizaineris ir architektas akcentuoja tai, kas jau yra tapę jo kūrybos vizitine kortele: „Ką nors kurdamas, stengiuosi, kad daiktai būtų funkcionalūs ir tuo pat metu estetiški. Tai ypač svarbu kuriant vonios kambario aksesuarus“, – kalbėjo Antonio Citterio. O tai, ko gero, svarbiausia sėkmingo ir ilgalaikio „Axor“ ir šio italo bendradarbiavimo paslaptis.

Axor_Universal_4

Axor_Universal_2

Axor_Universal_3

AXOR Universal katalogas

AXOR_Universal_komplektavimas_LT

 

Daugiau informacijos apie AXOR

2016.01.21